Hva er en bra helg ?

Når har du en bra helg egentlig ?

Jeg for min del ser virkelig frem til å ta helg, enda jeg har arbeidshelg.

Jeg jobbet kveld i dag, og skal på jobb igjen i morgen tidlig men er ferdig kl 3. Så da får jeg jo egentlig helg, har hele ettermiddagen og kvelden på lørdag og ikke minst hele søndagen til å gjøre hva jeg vil.

Og siden Fredrik er i barnehagen hver dag fra mandag til fredag og jeg på jobb så får vi ikke så mye tid sammen i ukedagene. Men ENDELIG er det helg, jeg og Fredrik har masse tid til å være sammen og det skal vi absolutt nyte til siste sekund på søndagskveld.

Jeg skulle gjerne ha skrevet et innlegg fra dagen i dag men vet du hva ? Jeg har ikke gjort en dritt utenom å dra på jobb i 4 timer. Jeg sto opp i dag tidlig med Fredrik, dro med han i barnehagen så dro jeg hjem å hoppet rett i sengen igjen da jeg ikke har fått sovet noe i natt pga vond mage. Ja jeg vet, UTROLIG kjedelig!

Jeg sov da helt til kvart på 1, som var sykt deilig! Men var nok ikke helt i form når jeg våknet heller, så ble litt mat og smertestillende før dusjen og videre til jobb.

Så her ligger jeg da, strak ut på sofaen og skal hoppe i sengen igjen. Så får jeg bare krysse fingrene for at formen er bedre i morgen tidlig.

Lover å gjøre masse sprell i helgen sånn at dere får en bedre oppdatering her på bloggen.

GOD NATT godtfolk! 🌸

-MadeleineAngelica

4 kommentarer

Tom Kristoffersen

20.05.2017 kl.00:36

En god helg er når man føler seg topp og får utgjort noe som man ellers ikke har hatt tid til. Gå en lang tur i naturen. Ut med venner, sosialt. Eller bare kave på sofaen og se en film. Eller være kreativ og bruke sine evner. Problemet er når man begynner å stresse i helgen og skal få alt gjort samtidig, eller fordi man har for liten tid. Derfor har jeg funnet ut at å planlegge helgen på forhånd er ikke så dum. F.eks si til seg selv:"Uansett hva, så skal jeg gjøre det og det". Kansje man skal bruke hele dagen, eller inkludere to dager? :) Har man gjort det på forhånd, i ukedagene, er mye gjort. Da sparer man endel tid:)

Madeleine Angelica

20.05.2017 kl.06:34

Tom Kristoffersen: absolutt :) :)

Frkfremtid

20.05.2017 kl.15:15

En god helg er en helg som man tilbringer med familie, og koser seg med god mat <3 Og så må det være litt Netflix <3

Madeleine Angelica

20.05.2017 kl.18:59

Frkfremtid: Hehe, Jaa! Det kan også defineres som er godkjent helg. ha en fin helg <3

Skriv en ny kommentar

Madeleine Angelica

Madeleine Angelica

24, Sandefjord

Instagram: m.angelica92 Snapchat: madeleinea92

Kategorier

Arkiv

hits