Alt på en gang!

Må bare beklage så sinnsykt mye for at jeg har død helt ut her på bloggen i det siste, er bare så sykt mye personlig som skjer for tiden og føler alle veggene i kroppen min jobber på spreng for å klare å holde disse oppe....dessverre!

Noe av det jeg har slitt med er ekstremt hodepine den siste uka som jeg ikke skjønner hvorfor, for jeg drikker kun vann hver dag, hele tiden!

Og så for 3 dager siden fikk jeg forkjølelse og i går fikk jeg halsbetennelse oppå det hele... jippiiii!!!

Jeg har derfor svært liten matlyst å spiser kanskje 2 ganger ila dagen... jeg vet - dette er ekstremt dumt men med den hodepinen jeg har hatt så følger det jo selvfølgelig med kvalme også. Æsj ass....

Jeg sover svært dårlig også pga forkjølelsen og halsbetennelse, og ikke minst så sliter jeg veldig med ryggen min. Ryggen har jeg slitt med i 6 år nå, men var først da jeg gikk gravid med Fredrik at smertene kom litt mere frem. Gikk mye til behandling allerede da, både kiropraktor, fysioterapi, akupunktur, massasje, ryggtrening og basseng. Men alt hjelper kun der og da, og hvis jeg er heldig opp til noen timer.

Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg ikke har gått tidligere til legen min for å få ryggen skikkelig sjekket, jeg er vel kanskje mest redd for hva dem finner i ryggen min, for jeg vet jo at det er noe! Noe galt er det som gir meg disse smertene.

Heldigvis har jeg endelig fått time i Tønsberg for å ta MR av ryggen. Jeg kjenner jeg gleder meg for å endelig ta tak i dette problemet, men jeg gruer meg til samtalen etterpå og om dem finner noe og hva det er som er galt.

Så jeg grugleder meg til denne dagen som er 3.Juli...

Så sliter jeg veldig med mye tanker og tunge følelser for at bestemor er så syk og svak, i forje uke måtte hun på sykehuset for hun var så dårlig. Nå bor hun på er korttids sykehjem for hun trenger hjelp til alt og er svært glemsk.

Så det sårer meg veldig for at jeg ikke har mulighet eller tid til å reise til hun å være der hver eneste dag...

Så det jeg skal frem til i dette innlegget er at jeg har bare hatt så sinnsykt mye dritt de siste ukene, og alt for mye tanker så tror jeg snart går i Shut-down modus...

Slapp a, ser absolutt ikke slik ut når jeg er syk! Bilde ble tatt 1 eller 2 dager før alt dritten kom.

Blir nye bilder når dritten er dratt, haha!

Ha en fortsatt fin kveld, nå skal denne unge damen legge seg etter en ekstremt lang arbeidsdag.

God natt🌸

-MadeleineAngelica

4 kommentarer

A Mama

16.06.2017 kl.10:01

God bedring:) Du er flink!

Madeleine Angelica

16.06.2017 kl.12:14

A Mama: tusen <3 takk :)

Torunn

16.06.2017 kl.14:38

Alt til sin tid!

Ønsker deg snarlig og god bedring :)

Madeleine Angelica

16.06.2017 kl.18:50

Torunn: helt sant det :) tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Madeleine Angelica

Madeleine Angelica

24, Sandefjord

Instagram: m.angelica92 Snapchat: madeleinea92

Kategorier

Arkiv

hits